Vandstenen

Vandsten i haven
I hygge- og meditationshjørnet ønskede familien lyden af rislende vand - ikke åbent vand som f.eks en havedam, men noget fint at kigge på og lyden.

Da de store sten til kampestensgærdet blev læsset af udvalgte anlægsgartneren en speciel flot sten - den havde en god facon og en spændende overflade som ville blive endnu flottere med rindende vand på. Stenens placering blev fastlagt og der blev trukket strøm til pumpen. Der blev gravet ud til en stor murerbalje som skulle fungere som vandresoire, her blev pumpen placeret. Oven på murerbaljen blev lagt et stykke armeringsnet til at bære stenen. I nettet blev der selvfølgelig lavet en lille 'lem' så pumpen kan tages op uden at flytte stenen. Oven på nettet blev lagt en fiberdug for at forhindre at der kommer skidt ned i vandet.

At bore hul i sådan en stor sten kræver en indsats - gode armkræfter og en solid boremaskine med et kraftigt bor, det tog tid men til sidst kom boret igennem og da pumpen blev tændt piblede vandet gennem stenen og flød ud over den. Armeringsnettet blev skjult ved at plante kæmpestenbræk så tæt på murerbaljen som muligt.

 
 

 


 

 

Kundeklub (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Facebook

 

Webshop

KØB ONLINE TIL HAVEN
.I webshoppen finder du et bredt udvalg af varer til din have...

Find planteskole

   
 
 
Gavekort

Gavekort

Pris fra 100,00 DKK

Info

Gebyr og fragtoversigt

Gebyr og fragt


Gebyr og fragt faktureres til kostpris. - Gebyr og fragt beregnes ud fra den bestilte mængde. På detaljeoversigten (fremgår af indkøbskurven) kan man få et overblik over hvordan forsendelsen bliver pakket og sendt.
Home & Garden leverer ikke varer til udlandet samt Grønland og Færøerne.
 
Der vil være varer hvor udsalgsprisen er incl. fragt og gebyr og andre varer som har en fragtmetode som nedenfor.

Hermed gebyr og fragtoversigt:

Metode                                                                  Kg                Pris

Home & Garden porto                                             10 kg          29,00 kr.


Se her vores øvrige forretningsbetingelser