Beskæring af hortensia


Hortensia er en farverig blomsterbusk, der på de seneste år er blevet meget populær hos haveejere. Hortensia skal ikke klippes hvert år, som det f.eks. er tilfældet med roser, men du kan gøre det, hvis du synes, planten f.eks. er blevet for stor.

 
Forårsbeskæring
Ønsker du at beskære din hortensia, anbefaler vi dig, at gøre det om foråret, når der ikke længere er risiko for nattefrost. Om efteråret udvikler planten nemlig det følgende års blomsterknopper, og hvis toppen så er klippet af, tager frosten ved længere nede i planten.

Det vil sige, at når hortensiaen om foråret udvikler nye skud, og forsætter sin vækst, så er det ikke på de nye skud, at blomstrene kommer, men på de ældre lidt indtørrede skud. En undtagelse herfra er dog nedenstående type af hortensia.


Sikker blomstring med 'Endless Summer' eller Forever & Ever
'Endless Summer' og 'Forever & Ever er nyudviklet hortensia, der danner nye knopper på 1. årsskud. Det betyder, at skaden ikke er så stor, hvis planter mister et par knopper i løbet af vinteren f.eks. på grund af frost, da den sommeren igennem danner nye knopper. 

Med 'Endless Summer' eller 'Forever & Ever'er du dermed garanteret en noget længere blomstring end med andre hortensiatyper.
 
 Kundeklub (e-mail)


Tilmeld Afmeld

Facebook

 

Webshop

KØB ONLINE TIL HAVEN
.I webshoppen finder du et bredt udvalg af varer til din have...

Find planteskole

   
 
 
Laubjergs rosenhave

Laubjergs rosenhave

149,00 DKK

Info

Gebyr og fragtoversigt

Gebyr og fragt


Gebyr og fragt faktureres til kostpris. - Gebyr og fragt beregnes ud fra den bestilte mængde. På detaljeoversigten (fremgår af indkøbskurven) kan man få et overblik over hvordan forsendelsen bliver pakket og sendt.
Home & Garden leverer ikke varer til udlandet samt Grønland og Færøerne.
 
Der vil være varer hvor udsalgsprisen er incl. fragt og gebyr og andre varer som har en fragtmetode som nedenfor.

Hermed gebyr og fragtoversigt:

Metode                                                                  Kg                Pris

Home & Garden porto                                             10 kg          29,00 kr.


Se her vores øvrige forretningsbetingelser