Feng Shui med stueplanter

Feng shui er en kinesisk inspireret indretning, der skaber ro og harmoni for krop og sjæl. Grønne planter understreger stilen, der fremmer følelsen af velvære både for krop og sind. Det er ligefrem videnskabeligt bevist, at vi mennesker føler os bedre tilpas og bliver mindre syge, når vi omgiver os med grønne planter. Samtidig viser forskning, at grønne planter renser luften i hjemmet for skadelige stoffer.

 

Kalatea, Calathea ornata, skaber blikfang med sine blanke, mørkegrønne blade med fine pink tegninger af årer, der nærmest gør den nålestribet. En stueplante, der tåler let skygge.

Måneskin, Scindapsus pictus, har lange ranker med fine hjerteformede blade med sølvfarvede pletter, der lyser præcist som måneskin. Bind den op eller lad den hænge efter behag.

 

Guldpalme, Chrysalidocarpus lutescens, er en elegant palme, der egner sig perfekt både som solitærplante og i grupper. En plante, der er god at møblere med, når hjemmet indrettes grønt.

Radeløv, Asplenium parvati, er en frodig, grøn bregne, der understreger feng shui stilen med sin naturnære udstråling, der skaber lidt vild og vidunderlig junglestemning i din bolig.

@vielskerhaven