Grøntsagsjord

Grøntsagsjord til økologisk dyrkning

 

Velegnet til jordforbedring i køkkenhaven eller til højbede.

50 liter.

Brug altid Home & Garden kvalitetsjord til dine planter – det vil du ikke fortryde

Det er vigtigt at give planterne de bedste betingelser for en sund vækst. Home & Garden Grøntsagsjord til økologisk dyrkning er sammensat af en lys og mørk kvalitets sphagnum, samt sand der giver en god jordstruktur. Der er desuden tilsat grundgødning, kalk og mikronæringsstoffer for at give planterne den bedste start og en stabil vækst.

 

Anvendelse

Home & Garden Grøntsagsjord til økologisk dyrkning er velegnet til køkkenhaven som jordforbedring eller som jord i højbede.

 

Plantning

Home & Garden Grønstsagsjord til økologisk dyrkning er velegnet til økologisk dyrkning af alle typer grøntsager og krydderurter. Desuden er Home & Garden Grøntsagsjord til økologisk dyrkning velegnet som jordforbedring til havens andre planter, dog ikke surbundsplanter. Home & Garden Grøntsagsjord til økologisk dyrkning

giver planterne den bedste start.

 

Topdressing

I etablerede bede og under træer, buske og hække kan Home & Garden Grøntsagsjord til økologisk dyrkning anvendes som topdressing, der fornyer jordens vitalitet. Et lag på 3-5 cm lægges ud og blandes ned, hvis det er muligt – hvis ikke, vil jordens mikroorganismer og smådyr sørge for at transportere næringsstofferne ned i jorden.

 

Næring

Home & Garden Grøntsagsjord til økologisk dyrkning er gødet optimalt, så planterne får de bedste vækstbetingelser.

Da planterne i vækstsæsonen har store gødningsbehov, som dog kan være forskellige – afhængig af planteart, kan det anbefales at supplere med en god gødning i slutningen af sæsonen.

@vielskerhaven