På beatet med trendy stueplanter

Grønne planter giver dit hjem liv og sjæl og skaber stemning mindst lige så godt som sofapuder og smukke lysestager. Så brug planter, når du vil sætte prikken over i’et i din personlige indretning med en grøn skulptur i hjørnet, blikfang i reolen og på sofabordet eller med levende bordpynt.

 

Hjerteblad, Hoya kerrii, er et af naturens små mirakler med sine perfekt hjerteformede blade. En sød men også sej plante, der faktisk foretrækker at tørre lidt ud mellem vandingerne.

Fingerfilodendron, Monstera deliciosa, er en af tidens mest trendy planter, der med sine grafisk smukke, dybt indskårne blade kan skabe en lille smule junglestemning i ethvert hjem.

 

Perler på snor, Senecio herreianus, er en ultra nem plante, der er helt speciel. De små blade er kødfulde og kuglerunde, så de hængende ranker ser ud som om, de er besat med grønne perler.

Elefantøre, Alocasia amazonica, har meget at byde på med sine store, pileformede blade, der bøjer sig let fra de kraftige stængler. De har en lækker, mørkegrøn farve og markante hvide årer.

@vielskerhaven