Stueplanter til hele huset

Stueplanter til hele huset

Stueplanter hører ikke kun hjemme i stuen. Grønne planter kan gøre en dejlig forskel i alle husets rum, bare der er vinduer, så sollyset kan nå planterne. Stueplanter gør fx badeværelset til et wellness rum, de frisker luften op i soveværelset, og de giver næring til børnenes fantasi og naturforståelse i børneværelset.

 

Gummitræ, Ficus elastica, er en af de mange retroplanter, der er helt med på beatet i stueplantetrenden netop nu. En supernem og lækker plante, der kan vokse sig stor.

Hængeasparges, Asparagus densiflorus ’Falcatus’, danner lange, hængende skud, der er tæt besat med smalle, nåleformede blade. Perfekt som hængeplante eller som et grønt vandfald fra reolen.

 

VitaGro Blomsternæring

Uden mad og drikke, dur helten ikke. Det gælder også for stueplanter, der har behov for næring for at vokse. Sultne planter bliver blege og ranglede og væksten går stille og roligt i stå. En flydende stueplantegødning er nem at tilføre, når du vander.

 

Væddeløber, Chlorophytum comosum, er en helt skøn plante, der kan noget så usædvanligt som at føde levende planteunger. Mellem de smalle blade dukker der lange stængler op, der bærer små plantesatellitter i spidserne.

Home & Garden Krukke- og Pottemuld

Forkæl dine stueplanter med pottemuld i en god kvalitet. Det gør en kæmpe forskel for planternes trivsel, og gør dem samtidig lettere at passe, fordi den gode muld holder bedst på både vand og luft, der er en forudsætning for god vækst.

@vielskerhaven