Krukke og Pottemuld

Krukke- og Pottemuld til potteplanter, krukker og altankasser


8 liter / 18 liter / 50 liter
 
Brug altid Home & Garden kvalitetsjord til dine planter – det vil du ikke fortryde.
Home & Garden Krukke- og Pottemuld er en god, lys og luftholdig kvalitetsmuld, der giver det bedste resultat for dig og dine planter.
For at mulden bedre kan holde på vand og næringsstoffer er der tilført lergranulat. Tilsat sand sørger for en luftig jord. Der er også tilsat grundgødning, kalk og mikronæringsstoffer for at give planterne den bedste start og en stabil vækst.
Husk, planterne bliver aldrig bedre end den jord, de vokser i.
 
Anvendelse
Home & Garden Krukke- og Pottemuld anvendes til mange forskellige planter som f.eks. krydderurter, stauder, udplantningsplanter, diverse grønne og blomstrende stueplanter.
Den må dog ikke anvendes til surbundsplanter som azalea, kamelia, gardenia, blå hortensia og andre planter, der ikke tåler kalk.
Home & Garden Krukke- og Pottemuld er desuden også velegnet til store grønne stueplanter i selvvandingspotter.

Plantning
Husk, at der skal være huller i bunden af plantekrukken, hvad enten den placeres inde eller ude.
Er der intet hul til afløb, er der stor risiko for at overvande. Der dør flere planter af overvanding end af mangel på vand.
Læg Home & Garden Leca-kugler i bunden af krukken og fyld op med Home & Garden Krukke- og Pottemuld.Sørg for, at planten er vandet godt igennem inden plantningen. Stil evt. roden uden potte ned i en balje vand, indtil roden efter kort tid er vandmættet og føles tung.
Husk, aldrig at plante planterne for dybt, da de i så fald vil mistrives. Plant i samme jordhøjde, som de stod i potten før udplantning. Pres mulden let til omkring planterne og vand forsigtigt op, indtil der løber vand ud af hullet i bunden af krukken.
 
Næring
Home & Garden Krukke- og Pottemuld er grundgødet optimalt. Da planterne har behov for megen gødning i vækstsæsonen, kan det anbefales at supplere med en god,  flydende gødning eller langtidsvirkende gødningpiller ca. 3 uger efter plantningen.
Til de udendørs krukker kan det anbefales at anvende en langtidsvirkende krukkegødning allerede ved tilplantningen. Her frigives næringen lidt efter lidt i løbet af vækstperioden afhængig af varme og fugtighed. Planternes rødder svides ikke, og der skal blot vandes med rent vand.

@vielskerhaven