Lad krukkerne passe sig selv

Store, flotte krukker med masser af lækre planter er en stor gevinst både i boligindretningen, på terrassen og på altanen. Men der er det lille men, at planter, der dyrkes i krukker, er krævende. De er helt afhængige af, at du får dem vandet næsten hver dag.

 

Hvis du er træt af den daglige runde med vandkanden, når havens krukker skal passes, så er de selvvandende krukker fra Crescent Garden nok lige noget for dig. Krukkerne har nemlig et stort vandreservoir, der løbende forsyner dine planter med præcist den mængde vand, de har brug for.

 

Det store vandreservoir er nemt at fylde og kan rumme vand til flere uger. Et lille display viser, hvor meget vand der er tilbage i vandreservoiret, så du nemt kan se, hvornår tiden er inde til at fylde det op igen. Når krukkesæsonen er forbi, er det også nemt at tappe vandet af krukken før vinteren.

 

De selvvandende krukker fra Crescent Garden er fremstillet af miljøvenlig genbrugsplast. De er stærke, vejrbestandige, og så er de selvfølgelig lette at håndtere, når du for eksempel får lyst til at ommøblere din grønne oase. Krukkerne kan anvendes både ude og inde.

 

De selvvandende krukker findes i mange forskellige størrelser og modeller – alle udstyret med det smarte True Drop system, der sørger for, at krukkerne i det store hele passer sig selv. Så uanset om du er til stilrene, minimalistiske krukker eller foretrækker den romantiske vintage stil, er der hjælp at hente til pasning af dine stue- og krukkeplanter.

 

 

 

@vielskerhaven