Hylderne bugner med frø

Det er nu du skal finde dine frø til sommerens farverige fornøjelser

Vi har fyldt hylderne op med frø af sommerblomster, stauder, grønsager, krydderurter – og alt der i mellem. Vi er stolte af at vise dig, hvad du kan gå i gang med her i foråret.

Lige nu er der helt fyldt op – så vil du have det største udvalg, kigger du bare ind til os inden for længe. Om lidt går det stærkt… 

Køber du frø hos os, så skal du huske, at ikke blot frøene skal være af bedste kvalitet for at få en god spiring og få sunde stærke planter – også jorden, som frøene sås i, skal være den, der egner sig til små kimplanters behov. Sår du i vindueskarmen, må du derfor aldrig så frø i almindelig havejord eller i gødet pottemuld beregnet til potteplanter.

Almindelig havejord indeholder alt for lidt luft og er fyldt med svampekim og ukrudtsfrø, der ofte spirer hurtigere end dine frø.

 

Pottemuld er for kraftig kost for de små spæde planter. Småplanter bruger stort set ikke gødning i den første levetid. De har madpakken med i frøet til den første tid og skal gødes sparsomt, når de udvikler 2. eller 3. sæt blade.

Brug vores Home & Garden Så- og priklejord til dine frøbakker – så er du sikker på et godt resultat i en ren, svampefri jord med meget lavt næringsindhold og masser af livgivende luft til de små planter.

Så mangler du kun potterne, som dine frø skal sås i. Her er en nem og enkelt måde, at lave dine egne potter i avispapir ved hjælp af en Pot maker.
Se hvordan du gør her i denne video

 

 

@vielskerhaven